Kijkje achter de schermen, Persoonlijk
comments 3

Achter de schermen bij RoPStAr #2

Waar houd ik me tussen de blogs mee bezig? Wat maak ik mee? Dat soort updates vat ik samen in deze reeks. Ik geef jullie een kijkje achter de schermen. Ik vertel jullie iets meer over mezelf en wat ik leuk vind. Natuurlijk staat mijn blog vol met dingen die ik leuk vind maar er gebeuren genoeg dingen die ik niet in een blog verwerk. Lees je mee met het tweede blog uit deze serie?

MarkenburgMarkenburg-8

Modelhuizen en maquettes aangeleverd als bouwpakket zodat je het zelf in elkaar mag zetten. Handig voor de modelspoorbouwer maar ook voor architectenbureaus. Dat is in een notendop Markenburg. Het is ongeveer vier jaar geleden opgericht door Mark. Dezelfde Mark die eerder een gastblog heeft geschreven over de N261. Een goede vriend van mij die ik geregeld help met het maken van tekeningen voor de bouwpakketten of het verstrekken van informatie op beurzen of verschillende andere werkzaamheden binnen zijn bedrijf. Waarom? Omdat ik het gewoon super vind hoe hij zijn bedrijf heeft opgebouwd en ik de producten die hij maakt geweldig vind om te zien. Eigenlijk vrij simpel. Markenburg-7

Er was laatst een grote beurs in Houten. Altijd leuk en meestal ga ik dan toch even mee voor de support en de gezelligheid. We stonden op deze beurs met onze stand toen er een verslaggeefster aankwam lopen die aan mij vroeg of ik wat vragen wilde beantwoorden op camera. Uuh. Ik op camera? Uuh. Ik heb haar vriendelijk doorverwezen naar Mark. Het is tenslotte zijn bedrijf. Hij heeft een interview gegeven dat is uitgezonden op Omroep Max. Toch leuk om een goede vriend terug te zien op tv. Ik had er natuurlijk foto’s van gemaakt, dat kon ik niet laten. Zo zie je maar weer dat je nooit weet wat een dag kan brengen.

Katten en vissenRandom instagram foto_-12

Met de katten gaat het goed. Ze zijn minder bang en hebben ondertussen al een aantal mensen op bezoek gehad. Ze rennen dan niet weg om te schuilen. Nee, ze laten juist het tegenovergestelde gedrag zien. Ze gaan direct naar de persoon toe en begroeten hem of haar hartelijk. Leuk om te zien. Ze zijn af en toe best speels en dan heeft vooral Elmo de neiging nog om zijn nageltjes uit te zetten. Afgezien van een aantal kleine krassen op mijn benen, handen en armen valt het allemaal mee. Misschien binnenkort eens een keer extra zijn nageltjes knippen. Ze zijn nieuwsgierig en vooral dozen vinden ze helemaal geweldig. Random instagram foto_-13

Gewone simpele dozen die bij de supermarkt vandaan komen. Daar kunnen ze uren mee spelen. Ze hebben sinds kort ook een eigen Instagram account. Hier kun je deze deugnieten volgen in hun avonturen. Mijn vriendin heeft deze aangemaakt en post er geregeld nieuwe foto’s op. Ook hebben we een nieuwe inwoner voor ons aquarium gevonden. Een maanvis of zoals mijn vriendin zegt een ‘koevis’. Het is een mooie witte maanvis met zwarte vlekken. Vandaar de naam. We hebben er nu vijf. Een mooi aantal en ook deze nieuwe vis is alweer helemaal gewend.

HuisRandom instagram foto_-11

Het huis is ook alweer een stukje verder. Met behulp van mijn ouders is de schuur opgeruimd. We hebben al het oude laminaat, zeil en andere spullen afgevoerd naar de stort. We hebben weer ruimte in de schuur nu! De volgende stap is om de planken op de vliering vast te maken zodat de dozen op zolder kunnen worden neer gezet. Maar ook daar heb je tijd voor nodig. Iets wat toch schaars is in het leven van een blogger met een drukke baan. Maar vervelen doet het niet. Wel kan ik het waarderen als ik een keer een onverwachte avond vrij heb en ik lekker op de bank kan neerploffen om te me ontspannen. Gelukkig komen die avonden ook geregeld voor.

InstagramRandom instagram foto_-3

Als we het dan toch over tijd te weinig hebben, dan kan ik je ook vertellen over een project dat ik sinds kort ben gestart. Ik probeer een maand lang elke dag drie foto’s op Instagram te posten. Gewoon om te kijken hoe dat bevalt en of mijn account een beetje groeit. Ik had toen ik begon 235 volgers en ik ben benieuwd hoeveel ik er aan het einde van deze periode zal hebben. Daarnaast vind ik het gewoon ook een mooi medium en kan ik er als beelddenker mijn ei kwijt. Random instagram foto_-5

Volgen wij elkaar al? Zo niet, laat hieronder je Instagram accountnaam achter en ik ga je volgen. Ik ben benieuwd welke mooie beelden jij allemaal maakt. Ik heb in deze periode al een heleboel nieuwe en vooral leuke accounts ontdekt en er zullen er nog veel zijn die aan die lijst toegevoegd gaan worden.

 

3 Comments

  1. Ethie says

    hoe volg ik jouw op insta?
    Je schrijft leuk en plaatst mooie foto’s. Gr ethie

  2. …En ook weer fantastisch aangevuld met de prachtigste foto’s.
    Dat besefte ik me ook in Houten. Niels weet het voor elkaar te krijgen om de meest geweldige shots te maken, zonder dat je überhaupt door hebt dat hij aanwezig is met z’n camera. Leuk voorbeeld is de bovenste foto in dit blog. Die cameraman heeft nooit doorgehad dat Niels zo dicht over z’n schouder meekeek. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de inhoudelijke fotokwaliteit.

Geef een reactie