Persoonlijk
comments 4

Een frisse start en nieuw begin in 2018

Mechelen

Met wel geteld een blogpost in de laatste 2,5 maanden heb ik gisteren het jaar afgesloten. Niet omdat ik niet wilde bloggen maar omdat er zoveel onwijs leuke dingen gebeurd waren dat ik even een break nodig had. Vandaag begin ik weer met regelmaat te bloggen en maak ik een frisse start. Ik ga er weer tegenaan. Ik heb nog veel te vertellen en hoop ook dit jaar weer de nodige avonturen aan te gaan. Dat deze avonturen er gaan komen staat eigenlijk al vast. Het grootste avontuur begint al in januari. Ergens in januari want de exacte datum staat nog niet vast.

Ons dochtertjeAchter de schermen 10

Ons eerste kindje wordt geboren. Een avontuur waar we onwijs veel zin in hebben. De laatste loodjes zijn aangebroken. Het is januari. De maand dat ze komt of we er nu klaar voor zijn of niet. Maar zijn we er nu eigenlijk klaar voor? Ik denk het wel. We hebben een hele leuke tijd gehad met het uitzoeken, het aanschaffen van oneindig veel babyproducten en het voorbereiden op de komst van onze dochter. De kinderkamer is klaar, de vluchtkoffer is gepakt en alle babykleren zijn gewassen. We zijn er klaar voor om maandenlang te weinig slaap te krijgen, klaar om ontelbare poepluiers te verschonen en misschien wel het belangrijkste, klaar om haar in ons gezin op te nemen. Ik kijk er heel erg naar uit en voordat ik het eigenlijk besef ben ik straks papa. Voor mij toch wel een van de hoogtepunten van het komende jaar.

Terugblik op 2017Instawalk 's-Hertogenbosch

Dat 2018 goed gaat beginnen is met de komst van ons dochtertje een understatement. Maar toch wil ik nog even terugkijken op 2017. Het jaar waarin ik van baan ben veranderd, we het huis grotendeels hebben opgeknapt en we toch stiekem nog de nodige reizen hebben gemaakt. We zijn totaal verrast door het mooie Israël. Tel Aviv en Jeruzalem hebben een goede indruk op ons achtergelaten. Daarnaast zijn we enkele keren naar België en Duitsland geweest. We hebben afgelopen jaar minder gereisd dan we van plan waren. Kort samengevat. We krijgen een baby en dan verandert je leven, haha. Maar die reizen gaan wel weer komen. Zeker als ons dochtertje er straks is. Eerst nog wat dichtbij huis om te kijken hoe het gaat en dan steeds iets verder. Daar hebben we ook onwijs veel zin in. Om samen, met zijn drieën, de wereld te gaan ontdekken.

Cijfers RoPStAr 2017Sabbat

Natuurlijk heeft 2017 ook zijn sporen nagelaten qua statistieken. Over het algemeen kan ik zeggen dat er meer mensen zijn geweest en er meer pagina’s zijn bekeken dan het voorgaande jaar. Dat er de laatste twee maanden nog meer dan 3,500 unieke bezoekers zijn geweest terwijl ik maar 1 blog heb gepost viel me alles nog mee. Over het hele jaar gezien waren er 67% meer unieke bezoekers dan een jaar eerder en werden er 43% meer pagina’s bekeken. Ook is het aantal reacties meer dan verdubbeld. Mooie aantallen waarin ik kan zien dat er nog steeds groei zit in RoPStAr en dat ondanks dat ik een paar maanden niks gepost heb, ik toch groei blijf zien. Dat betekent dat de SEO werkt en dat de tijd die ik daar vorig jaar in gestoken heb nu beloond wordt.

Maar weer even terug naar komend jaarSarona

Wat gaat er allemaal gebeuren? Naast het krijgen van een dochtertje? Mijn proeftijd zit er vandaag op. Ik krijg een vast contract bij mijn nieuwe werkgever. Dat is het eerste goede nieuws. Ook heb ik samen met mij team een hele leuke opdracht binnen weten te slepen bij een van de grootste banken van Nederland en daar ga ik morgen aan beginnen. We hebben een nieuwe vaatwasser binnen. Na veel drama met de Mediamarkt heeft het uiteindelijk maar bijna een maand geduurd in plaats van de beloofde “volgende dag geleverd”. Ook hebben we een droger en een nieuwe bank. De schuur is opgeruimd. Daarvoor zijn we twee keer naar de stort gereden. Het huis is een stuk opgeruimder. 2017 hebben we met een goed gevoel afgesloten en we hebben veel zin in 2018. Koda Zelda en Oink

Onze katten hebben Oud en Nieuw ook goed overleefd. Het gaat nog steeds goed met ze. We zitten nu in de fase dat we het onwijs druk hebben. Zowel qua werk, sociaal als qua babyvoorbereidingen. Het is een hectische periode geweest maar wel eentje waar ondanks enkele grote tegenslagen we een positief gevoel aan hebben overgehouden. Dat gevoel nemen we vandaag mee het nieuwe jaar in. 2018 gaat een jaar worden waarin we alles op ons af laten komen. We moeten gaan wennen aan een nieuw hoofdstuk in ons leven en vooral genieten van al het moois.

4 Comments

 1. Gefeliciteerd met je vaste contract! Dat is altijd fijn 😀 Het was een mooi jaar voor je, zeker met alle voorbereidingen voor jullie meisje die bijna komt. Zo spannend! Heel veel geluk, liefde en gezondheid gewenst in dit nieuwe jaar!

  • Niels says

   Bedankt! De komst van onze kleine meid is zeker een hele mooie ervaring geweest en daarmee zijn we dit jaar goed begonnen. Echt een mooi moment om haar voor het eerst te mogen verwelkomen.

 2. Loes Beumer says

  Een leuke afsluiting van 2017 en een hele spannende maand komt eraan.Er gaat veel veranderen met de komst van een baby. Super.

  • Niels says

   Die veranderingen kwamen eerder dan gedacht 😉 Maar het zijn wel leuke veranderingen.

Geef een reactie