Foto van de Week
comments 3

Foto van de Week #14

Instawalk parkeergarage Sint-Jan

Ik laat in de rubriek “Foto van de Week” een foto zien die deze week voor mij bijzonder is geweest. Dat kan gaan om het moment, het gebouw, de architectuur of honderd en één andere redenen. Elke foto heeft zijn verhaal en deze week is de keus gevallen op een foto gemaakt in ‘s-Hertogenbosch. 

Persoonlijk vind ik het een mooie foto. Ik heb hem gemaakt tijdens de instawalk #pgstjan. Alleen kon ik het niet online zetten omdat ik nog geen toestemming had. Op de foto is namelijk de instagrammer Senns_less te zien. Hij was een van de instagrammers die ik heb ontmoet tijdens de instawalk. Ik zet eigenlijk nooit mensen op de foto en als ik het dan toch een keertje doe, dan vraag ik wel even netjes om toestemming.

De reden waarom ik de foto zo mooi vind is eigenlijk simpel. Het vat voor mij perfect samen waar een instawalk over gaat. De kunst is om van een ruimte iets unieks te zien en daar je eigen draai aan te geven. Het maakt niet uit of je een spiegelreflexcamera hebt of een telefoon. Het draait om de compositie en het inzicht. Ik was al voorbij die muur gelopen en had mijn foto’s al gemaakt toen ik zag hoe Senns_less een foto maakte. Hij probeerde met zijn mobiel een foto te nemen waarbij de man precies in het midden van de twee stenen staat. Het laat je toch anders denken en dat is één van de mooie dingen van een instawalk.

3 Comments

  1. Heb nog nooit een instawalk gedaan, alhoewel je theoretisch zou kunnen zeggen dat ik altijd aan het jnstawalken ben. Haha… Hele mooie foto. Goed gespot!

    • Niels says

      Het is een leuke belevenis om mee te maken. Dus als je ooit de kans krijgt kan ik het je aanraden. Bedankt voor het compliment

Geef een reactie