Foto van de Week
comments 2

Foto van de Week #15

Wandeling Boedapest

Ik laat in de rubriek “Foto van de Week” een foto zien die deze week voor mij bijzonder is geweest. Dat kan gaan om het moment, het gebouw, de architectuur of honderd en één andere redenen. Elke foto heeft zijn verhaal en deze week is de keus gevallen op een foto gemaakt in Boedapest.

Wat was het weer de afgelopen dagen guur. Het lijkt wel herfst. Tijdens zulke dagen kan ik het niet laten om toch even terug te denken aan vakanties naar warmere oorden. Dan kijk ik mijn foto´s weer een keer door onder het genot van een kop warme thee of chocomel. Wel met slagroom natuurlijk. Terwijl de regen met bakken uit de lucht valt, kijk ik dan naar mooie zonnige herinneringen. Één van die herinneringen was aan onze tijd in Boedapest. Deze foto is genomen op een mooie april dag en hoewel het vandaag een stuk warmer is, was die dag toch een stuk mooier.

Wat is het toch een mooie stad en mocht je ooit in de gelegenheid zijn om deze stad een bezoek te brengen, dan kan ik het je alleen maar aanraden. Als ik zo de foto’s weer doorkijk dan weet ik dat ik de stad nog een keer ga bezoeken. Dat zou wel de vierde keer worden, maar zoals ik al eerder vertelde heb ik daar een goede vriendin wonen. Altijd een mooi excuses om weer eens op bezoek te gaan. Ze houdt van fietsen en ondanks dat ik er drie keer ben geweest, stond een fietstocht nog niet op de planning. Ze houdt zoveel van fietsen dat ze er een blog over heeft gemaakt. De blog is in het Engels maar zeker de moeite waard om eens te bekijken. Het blog heet de “Budapest Biker” en gaat over fietsen in Boedapest. Iets waar ik al eerder een post aan heb gewijd, maar waar zij ook over blogt. Zo zag ik gisteren een post voorbij komen waarin ze al fietsend van het mooie weer aan het genieten is. Dan kijk ik naar buiten, waar de regen nog niet geheel over is en dan besef ik dat ze het best goed heeft daar en dat ik op dagen als vandaag graag had meegefietst. Misschien de volgende keer!

 

2 Comments

  1. Heej Niels, prachtige foto weer van Boedapest! Leuk dat je er een paar bewaard hebt die ik nog niet heb gezien. En bedankt voor het noemen van mijn blog!

Geef een reactie