Foto van de Week
comments 4

Foto van de Week #2

Ik laat in de rubriek “Foto van de Week” een foto zien die deze week voor mij bijzonder is geweest. Dat kan gaan om het moment, het gebouw, de architectuur of honderd en één andere redenen. Elke foto heeft zijn verhaal en deze week is de keus gevallen op een foto gemaakt in Tilburg

Deze foto is gemaakt tijdens de open dag van de spoorzone in Tilburg van 31 januari 2015. Ik had deze foto 24 april op instagram gezet omdat ik het persoonlijk een mooie foto vond. De loods waarin deze foto genomen is, heeft mij verrast. Positief verrast. Toen ik binnenstapte had ik een wauw-gevoel. Je verwacht totaal niet van de buitenkant dat de binnenkant zo mooi is. De architectuur, de materialen, de lichtinval of juiste het gebrek aan licht. Maar wat er toen gebeurde, had ik nog niet eerder meegemaakt in mijn prille bloggers bestaan. In korte tijd had de foto als eerste van mijn foto’s, de 100 likes behaald. Iets wat ik van te voren niet verwacht had. Dat ik het een mooie foto vind, staat vast. Maar het is ook mooi om te weten dat andere mensen de foto ook kunnen waarderen.  Maar daar bleef het niet bij. De 150 likes heeft hij ondertussen ook gehaald en de teller staat momenteel op 156 likes. Een leuk moment om deze week even bij stil te staan.

4 Comments

  1. Loes Beumer says

    Aparte foto, mooie ontwerp met die bogen en het oogt ook robuust vind ik.

    • Niels says

      Je zou het eigenlijk eens met eigen ogen moeten zien. Ik denk dat je het wel kan waarderen.

Geef een reactie