Foto van de Week
comments 3

Foto van de Week #39

Ik laat in de rubriek “Foto van de Week” een foto zien die deze week voor mij bijzonder is geweest. Dat kan gaan om het moment, het gebouw, de architectuur of honderd en één andere redenen. Elke foto heeft zijn verhaal en deze week is de keus gevallen op een foto gemaakt in Purmerend.

Het was niet mijn week. Dinsdag begon ik last te krijgen van mijn keel, kreeg ik koude rillingen en begon ik te snotteren. Woensdag lag ik ziek met griep in bed en ben ik totaal maar drie uur wakker geweest. Dat een mens zóveel kan slapen en ook steeds weer moe is als je net wakker bent geworden. Donderdag kon ik pas weer iets eten en drinken. Droge crackers en een kop thee. Vrijdag kon ik pas weer rustig televisiekijken zonder misselijk te worden en heb ik het achtste seizoen van Docter Who afgekeken. Ja, ik loop iets achter. Zaterdag was leuk omdat ik toen beleg op mijn brood kon eten. Yeeh! Geen droge crackers of brood meer! Zondag eindelijk weer iets leuks gedaan. Een frisse neus en een bioscoopbezoek. Morgen weer werken. Komende week gaat een leuke week worden. Ik ben weer een stuk beter geworden. Ik kan weer lekkere maaltijden eten. Een pastagerecht of gewoon aardappelen, vlees en groente. Ik verheug me er nu al op. Maar het leukste gaat vrijdag gebeuren. Dan mogen we onze twee nieuwe kittens ophalen. Elmo en Oink.

Daarom deze foto van de week. Elmo had ik al eerder aan jullie voorgesteld. Nu is het de beurt aan Oink. Deze kater mogen we vrijdag samen met Elmo ophalen. We hebben er veel zin in en kunnen niet wachten. Vooral mijn vriendin, zij is al weken hyperactief en heeft ondertussen al een halve dierenwinkel leeg gekocht. Omdat we twee katers krijgen, heeft ze van veel dingen twee gehaald. Twee reismanden, twee drinkbakjes en twee eetbakjes. Om maar iets te noemen. Gelukkig hebben we een leuke kast waar we alles kunnen opbergen en zijn we goed voorbereid. Zo hebben we zoveel mogelijk losse spullen opgeborgen en geprobeerd om het zo katvriendelijk te maken zonder in te boeten op stijl of comfort. Dat is nog een opgave. Krabpalen en kattenmanden zijn nu niet echt het toppunt van stijl. De meeste van die dingen zijn spuuglelijk en daarom hebben we af en toe best een leuke discussie gehad. Waarom heeft nu niemand eigenlijk nagedacht over een stijlvolle kattenbak of krabpaal? Misschien alleen een ergernis van mijn kant. Maar genoeg daarover. Vrijdag loopt hij rond in ons huis, samen met Elmo en tot die tijd is het aftellen geblazen. Alleen jammer dat de tijd langzamer lijkt te gaan als je je ergens op verheugt.

3 Comments

  1. Siemke de Ruiter-Visser says

    Mooie Ragdols lekker vachtje en ze zien er lief uit, lekkere knuffels. Inmiddels zijn ze al bij jullie thuis en is het genieten geblazen, van werken in huis of iets anders heb je nu even geen tijd weet ik uit ervaring, want kittens zijn ZZZZZZZOOOOOOOOOO leuk. Niels, mijn man Hans de Ruiter zou wat meer van je aquarium willen zien op foto. Hij heeft er zelf ook een gehad vandaar.

    PS Trouwen hele leuke site mooie foto,s met duidelijke tekst zo kom ik nog ergens.

    • Niels says

      Hij is leuk! We mogen hem morgen ophalen. Het is bijna zover en dan zal je waarschijnlijk nog vaker een foto tegenkomen.

Geef een reactie