Foto van de Week
comments 3

Foto van de Week #4

Ik laat in de rubriek “Foto van de Week” een foto zien die deze week voor mij bijzonder is geweest. Dat kan gaan om het moment, het gebouw, de architectuur of honderd en één andere redenen. Elke foto heeft zijn verhaal en deze week is de keus gevallen op een foto gemaakt in Den Haag.

We zijn naar Den Haag gegaan om eropuit te trekken en iets leuks te doen. Dit keer waren we naar het landgoed Clingendael gegaan. Een park waar ik nog nooit ben geweest. Ik ken de naam alleen van het instituut. Het is een groot park en tijdens het wandelen kwamen we deze sloot tegen. Ik kon het niet laten om toch even een foto ervan te nemen. Het water was groen van de algen en je zag de reflectie van de bomen er doorheen komen. Het lijkt alsof de bomen twee kanten op groeien. Dat soort schilderachtige taferelen kan ik waarderen.

3 Comments

  1. Loes Beumer says

    Leuke foto, vooral het spiegelbeeld van de bomen in het water.

Geef een reactie