Foto van de Week
comments 6

Foto van de Week #54

Foto van de Week

Ik laat in de rubriek “Foto van de Week” een foto zien die deze week voor mij bijzonder is geweest. Dat kan gaan om het moment, het gebouw, de architectuur of honderd en één andere redenen. Elke foto heeft zijn verhaal en deze week is de keus gevallen op een foto gemaakt in Poederoijen.

Deze week ben ik een weekje vrij.  Yeah! Ik heb vrij genomen omdat ik nog veel dingen in het huis wil veranderen en ik er door mijn baan en RoPStAr eigenlijk weinig tijd voor heb, vooral als ik daarbij ook nog een sociaal leven onderhoud. Zo heb ik vandaag de voortuin een make-over gegeven. Een groot gedeelte van de planten die er stonden zijn eruit en ik heb er enkele voor teruggeplaatst. De stenen die de vorige bewoners hebben geplaatst gaan er op termijn ook uit. Maar de voortuin ziet er weer een stuk toonbaarder uit. Check, afgestreept. Daarnaast loop ik een klein beetje achter met het schrijven van blogs. Ik heb nog materiaal liggen voor 10 tot 15 blogs en ik probeer er deze week wat te schrijven. Ik heb er zin in! Er zijn nog zoveel dingen die ik wil delen en nu heb ik er dus even de tijd voor genomen. Als je redelijk wat vakantiedagen over hebt omdat je eigenlijk nooit vrij neemt dan kan dat dus ook. Maar ook was er deze week nog ander leuk nieuws! Ik had al verteld dat we een week met familie naar Valencia gaan en daar komt nu een tweede vakantie bij. We gaan naar Zuid-Afrika! De big 5 spotten in november. De tickets zijn gisteren geboekt! Lang leve vakantiegeld. Ik heb er onwijs veel zin in en ben nu al aan het rondkijken wat ik allemaal ga meenemen. Ik kreeg al de tip voor extra geheugenkaartjes en extra batterijen zodat je een overstekende kudde olifanten niet zou missen. Maar tips zijn welkom en blogs over Zuid-Afrika mag je hieronder ongegeneerd spammen!

Maar wat heeft dat allemaal met de foto van de week te maken? Eigenlijk vrij weinig behalve dat we de week goed zijn begonnen. We hadden afgelopen zondag Slot Loevestein voor een tweede keer bezocht. Ze hadden een heel leuk evenement georganiseerd. Verschillende restaurants waren vertegenwoordigd in Slot Proevenstein. Een proeverij om letterlijk je vingers bij af te likken. Lekker kwaliteitseten in een prachtige setting. Helaas deed de zon niet altijd even hard haar best om te schijnen en er viel veel regen. Maar daarover later meer. We waren iets te vroeg dus na een kop lekkere warme chocomel met slagroom hebben we nog even over de vestingwerken gelopen. Daar komt de foto van de week kijken. Deze schapen waren daar aan het grazen. Hun dikke wintervacht waren ze kwijt en de regen leek ze niks te doen. Het was een mooi gezicht en het leukste was dat ze daadwerkelijk bleven staan om je aan te staren. Voor een fotograaf natuurlijk een aangename verrassing en daarom, met het bovenstaande in het achterhoofd, deze foto van de week. Dat het een mooie week mag worden!

6 Comments

  • Niels says

   Bedankt! Leuk om te horen 🙂 Het was een van de weinige momenten dat het daadwerkelijk droog was haha

 1. Mooie foto van de geschoren schapen! Lijkt me echt zo fijn als je als schaap gewoon lekker in het gras kunt staan zonder dat je je druk maakt om regen en natte voeten 🙂

 2. Loes Beumer says

  Bijzonders foto van de schapen. Jammer dat ze geschoren waren. Ze bleven wel mooi stil staan voor de foto.

  • Niels says

   Ik denk dat ze wel blij waren dat ze hun wintervacht kwijt zijn met het mooie zomerweer in aantocht. Misschien dat ze daarom extra lang bleven staan 🙂

Geef een reactie