Reizen, Spanje
comments 2

Lopend op het dak van de Kathedraal van Barcelona!

Lopen op het dak van de kathedraal van Barcelona

Het heeft nooit bovenaan mijn bucketlist gestaan maar toch gebeurde het. Toen ik alleen naar Barcelona ben gegaan, heb ik daadwerkelijk op het dak van de Kathedraal van Barcelona gelopen. Ze waren de kathedraal aan het renoveren en hadden een speciale looproute gemaakt om er bovenop te lopen. Een onwerkelijk gevoel als je het daadwerkelijk doet, lopen op een kathedraal. Over gammel ogende loopbruggen, waar je niet te veel bij na moet denken over de constructie.  Maar ik heb geen seconde spijt gehad dat ik het heb gedaan, ondanks mijn hoogtevrees.

Heb jij wel eens zoiets unieks gedaan? Ik hoor het graag!

2 Comments

  1. Mooie ervaring! Ik heb een keer in Frankrijk, weet niet meer waar, op de zolder, achter de schermen bij een kathedraal mogen kijken. Die waren ze aan het renoveren en er kwamen weinig touristen. De bouwopzichter heeft ons toen een privé rondleiding gegeven.

    • Niels says

      Gaaf om te horen! Dan zie je zo´n kathedraal opeens vanuit een hele andere hoek! Het moet een mooi gezicht zijn geweest om van boven naar beneden te kijken.

Geef een reactie