Recensie, Winactie
comments 8

Recensie fotoproduct Webprint + Winactie! [gesloten]

Djinx

Als blogger en fotograaf maak je veel foto’s. Mijn externe harde schrijven beginnen vol te raken maar fysieke foto’s heb ik vrij weinig. Ik heb een aantal fotoboeken van vroegere vakanties en een hoop losse foto’s. Wij hebben maar weinig recente foto´s in ons huis hangen. Zonde eigenlijk! Gelukkig zijn er tegenwoordig steeds meer bedrijven die op een leuke manier je foto´s kunnen uitprinten en één van die bedrijven is Webprint. Ze hebben mij gevraagd naar mijn mening over hun producten. Daarnaast mag ik ook iemand blij maken met één van de fotoproducten van Webprint via een winactie!

Website Webprint

Webprint recensie Winactie

Het eindresultaat is prachtig gelukt!

Ze hebben veel producten op de website. Van fotoboeken, bierviltjes tot bedrukte mokken. Je bent eerst even bezig om te kijken wat ze allemaal hebben. Natuurlijk is dat ook meteen een positief punt want grote kans dat er voor mij ook iets leuks tussen zit. De fotoboeken vielen af. Ik ben niet echt het type van fotoboeken. Oké, ik heb er een aantal in de kast staan maar dat is meteen alles wat ze doen; in de kast staan. Ik ben niet de persoon die ze elke maand eruit pakt om er doorheen te bladeren. In onze grote boekenkast vallen ze daarnaast ook niet op. Wat is simpel, snel, makkelijk en toch mooi om te zien? Ik kwam al snel uit bij een foto voor aan de muur. Iets waar ik wel dagelijks van kan genieten en ik moest meteen denken aan de Foto van de Week #21 die ik mijn vriendin beloofd had. Niet alleen zou ik dan iets moois hebben voor aan de muur, ook mijn vriendin zou haar geliefde kater elke dag zien. Op de muur, dat dan wel weer. Met die gedachte ben ik verder gaan bladeren en heb ik uiteindelijk gekozen voor een foto op plexiglas, de luxe variant.

Bestellen

Oké, ik had nu iets gevonden dat ik leuk vond. Nu nog het product bestellen. Dat bleek gemakkelijker dan gedacht. Je klikt op het product dat je wil hebben en selecteert de maat. Je upload de foto die je wil gebruiken en als je alles goed hebt ingesteld, klik je op bestellen. De website heeft een makkelijke en gebruiksvriendelijke lay-out met weinig opties. Juist daardoor kan er weinig fout gaan. Daarna voer je het adres in, selecteer je de gewenste betaalmethode en druk je op ‘plaats je bestelling’. Daarna is het wachten tot de postbode je pakketjes komt bezorgen.

Bezorgen

We kregen de dag na de bestelling keurig  het bericht dat we het pakketje hadden gemist. Dat is begrijpelijk als er niemand thuis is overdag. We kregen de vraag of we het wilden ophalen of het pakketje op een andere dag laten bezorgen. Gelukkig was er een afhaalplek vlakbij ons en heb ik hiervoor gekozen. Toch een kleine kanttekening. Bezorgen is leuk maar kan je niet implementeren dat je bij het bestellen aanvinkt dat je het op wil halen bij een PostNL of GLS afhaalpunt? Die zijn er tegenwoordig al steeds meer. Dan hoeft de postbode niet een aantal keer langs te komen terwijl je toch al weet dat je overdag niet thuis bent.

Eindresultaat

Webprint recensie Winactie

Ondanks dat de foto maar aan een spijker hangt, blijft het goed hangen.

Het pakketje was keurig verpakt in stevig karton. Voorzichtig haalden we het uit het karton en toen we de foto zagen, waren we er even stil van. Wat een mooi product. Hoge kwaliteit en door de luxe uitvoering extra sprekend. Van een afstand is de foto nog mooier. De ogen van Jinx, de kater van mijn vriendin die ze moet missen, komen echt goed tot hun recht.

Webprint recensie Winactie

De foto staat door de bevestiging een stukje van de muur, dat geeft een ruimtelijk gevoel.

Webprint recensie Winactie

Je ziet heel mooi dat door de dikte extra diepte krijgt in het plexiglas.

Webprint recensie Winactie

Aan de achterkant is een handig ophangsysteem vastgemaakt. zodat je het makkelijk aan twee spijkers kunt ophangen.

Wat een mooi product! Ik ben er heel blij mee en deze foto krijgt een prominente plek in ons huis. Ik ben blij verrast!

Winactie

Ik heb ook een winactie. In samenwerking met Webprint geef ik één keer € 20,- weg voor een fotoproduct naar keuze! Wat moet je er voor doen? Simpel!

Bezoek de website van Webprint en laat weten wat jij leuk vindt. Als je iets leuks hebt gevonden dan laat je mij in een reactie onder dit bericht weten welk fotoproduct jij zou willen laten maken. Ik ben benieuwd! Deze actie loopt van 5 november 2015 tot en met 19 november 2015. De winnaar krijgt op 20 november 2015 via de mail bericht.

[gesloten] Bedankt voor jullie deelname. De winnaar heeft via de mail bericht gehad. [gesloten]

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen van een bedrijf of merk. Ik ga alleen samenwerkingen aan als ik zelf achter het product sta en mijn eigen mening mag geven.

8 Comments

 1. Lies says

  Ik vind de foto`s op aluminium erg mooi en stevig! Ik heb onlangs alle dia`s van mijn opa en oma gedigitaliseerd en daar zat 1 hele mooie en bijzondere foto tussen die zo`n mooie afdruk zou verdienen!

 2. Anita H. says

  Een canvas (26 x 37) voor in de woonkamer zou ik bestellen, mocht ik winnen.

 3. Grete Karina says

  Wat een leuke winactie, ook ik doe mee!
  Ik zou graag een fotoboek maken van afgelopen zomervakantie, daar zitten zoveel leuke actiefoto’s en malle plaatjes tussen, daar wil ik 1 geheel van maken en nog vaak van kunnen genieten.
  Groeten en fijn weekend, Grete Karina

 4. Miss happinez says

  Ik zou een fotoboek maken voor mijn zus met allerlei foto’s van haar lieve dochter van 1,5!

 5. Marieke says

  Een fotoboek van onze vakantie naar Spanje! Dat zou ik leuk vinden. Leuk blog heb je!

 6. Faith says

  Leuk geschreven! Gave actie! Ik heb even gekeken en ik zou gaan voor de onderzetters. Die lijken me echt gaaf!

 7. Linda Smeets says

  Wat mooi! ?
  Ik zou graag een foto op aluminium laten afdrukken, een foto van ons kersverse gezin. ?

Geef een reactie